Oferta Taksi te Qendra Tregtare TEG, Taksi Farke, Taksi TEG Tirane, Taksi Te Tegu, TTaksi te Rolling Hills 2, Taksi Long Hill Residence, Taksi Lunder, Taksi Secret Garden Residence, Taksi Terminali Lindor I Autobusave, Taksi East Bus Terminal nga Biznesi ECO TAXI ALBANIA - ECO TAXI ALBANIA
Taksi te Qendra Tregtare TEG, Taksi Farke, Taksi TEG Tirane, Taksi Te Tegu, TTaksi te Rolling Hills 2, Taksi Long Hill Residence, Taksi Lunder, Taksi Secret Garden Residence, Taksi Terminali Lindor I Autobusave, Taksi East Bus Terminal
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne ECO TAXI ALBANIA

☎ +355694333111


[email protected]
Mirësevini!
ECO TAXI ALBANIA
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ECO TAXI ALBANIA

Taksi te Qendra Tregtare TEG, Taksi Farke, Taksi TEG Tirane, Taksi Te Tegu, TTaksi te Rolling Hills 2, Taksi Long Hill Residence, Taksi Lunder, Taksi Secret Garden Residence, Taksi Terminali Lindor I Autobusave, Taksi East Bus Terminal

Publike para -172 diteve - Me date 12/02/2024 Ora 9:32:00 AM

Taxi te Qendra Tregtare TEG, Taxi Farkë, Taxi TEG Tirane, Taxi Te Tegu, Taxi Rolling Hills, Taxi Long Hill Residence, Taxi Lunder, Taxi Secret Garden Residence, Taxi Terminali Lindor I Autobusave, Taxi East Bus Terminal
Për shërbim taksi perfekt, të shpejtë, me cilësi, me korektësi dhe komod, na kontaktoni në Whatsapp:
ECO TAXI ALBANIA në qendër të Tiranës me një eksperiencë mbi 15 vite në shërbimin taksi.
 • Ofron shërbimin taksi 24 orë brenda dhe jashtë Shqipërisë që nga viti 2007.
 • Taksi 100% elektrike
 • Më të mirët dhe më i lirët.
Me 10 Vendqëndrime te ndryshme: 
 1. Te Rruga Ura, rruga e Dibrës, ku janë dhe zyrat qëndrore.
 2. Në qendër te rruga e Barrikadave
 3. Te Fresku te rruga Shefqet Kuka
 4. Te Brryli, te Bulevardi Zhan D'ark
 5. Te rruga 5 Maji, përballë qendrës Concord
 6. Te rruga Don Bosko, te kompleksi Fiori di Bosko
 7. Ne Bllok te rruga Ibrahim Rugova
 8. Ne Astir te Kryqëzimi i bulevardit të Kasharit me Unazen e Re, Rruga Teodor Keko 
 9. Te Qendra Tregtare TEG, Lundër, Farkë
 10. Ne Aeroportin, Nënë Tereza, Rinas

Prioritetet tona janë :
 • Me 20 makinat tona e marrim pasagjerin në derë të shtëpisë dhe e sjellim në derë të shtëpisë. 
 • Çmime të përballueshme për të gjithë pasagjerët. 
 • Mbështetje e vazhdueshme për klientin, që ai të ngelet i kënaqur.
 • Transport i pasagjerëve në gjithë botën me një shërbim cilësor 24/7.
 • Transport të pakove dhe porosive të ndryshme.
 • Transport të valutave të ndryshme jo më shumë se 5000 euro brenda dhe jashtë vendit
 • Transport të dokumentave të ndryshme.
 • Transport për ilaçe dhe ushqime
V1843    12D0224
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : ECO TAXI ALBANIA
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Taksi te Qendra Tregtare TEG, Taksi Farke, Taksi TEG Tirane, Taksi Te Tegu, TTaksi te Rolling Hills 2, Taksi Long Hill Residence, Taksi Lunder, Taksi Secret Garden Residence, Taksi Terminali Lindor I Autobusave, Taksi East Bus Terminal

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 12/02/2024 Ora 9:32:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 2941 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...