Oferta Taksi Ne Astir te Kryqëzimi i bulevardit të Kasharit me Unazen e Re, Taksi Rruga Teodor Keko, Taksi te Hotel MONDIALI, Taksi TE RRUGA E KAVAJES, Taksi Tirane Kucove, Taksi Tirane Patos, Taksi Tirane Ura vajgurore, Taksi Tirane Aeroporti Vlore nga Biznesi ECO TAXI ALBANIA - ECO TAXI ALBANIA
Taksi Ne Astir te Kryqëzimi i bulevardit të Kasharit me Unazen e Re, Taksi Rruga Teodor Keko, Taksi te Hotel MONDIALI, Taksi TE RRUGA E KAVAJES, Taksi Tirane Kucove, Taksi Tirane Patos, Taksi Tirane Ura vajgurore, Taksi Tirane Aeroporti Vlore
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne ECO TAXI ALBANIA

☎ +355694333111


[email protected]
Mirësevini!
ECO TAXI ALBANIA
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ECO TAXI ALBANIA

Taksi Ne Astir te Kryqëzimi i bulevardit të Kasharit me Unazen e Re, Taksi Rruga Teodor Keko, Taksi te Hotel MONDIALI, Taksi TE RRUGA E KAVAJES, Taksi Tirane Kucove, Taksi Tirane Patos, Taksi Tirane Ura vajgurore, Taksi Tirane Aeroporti Vlore

Publike para 254 diteve - Me date 10/03/2023 Ora 12:59:00 AM

Taxi Ne Astir te Kryqezimi i bulevardit te Kasharit me Unazen e Re, Taxi Rruga Teodor Keko, Taxi te Hotel MONDIALI, Taxi TE RRUGA E KAVAJES, Taxi Tirane Kucove, Taxi Tirane Patos, Taxi Tirane Ura vajgurore, Taxi Tirane Aeroporti Vlore
Për shërbim taksi perfekt, të shpejtë, me cilësi, me korektësi dhe komod, na kontaktoni në Whatsapp:
ECO TAXI ALBANIA në qendër të Tiranës me një eksperiencë mbi 15 vite në shërbimin taksi.
 • Ofron shërbimin taksi 24 orë brenda dhe jashtë Shqipërisë që nga viti 2007.
 • Taksi 100% elektrike
 • Më të mirët dhe më i lirët.
Me 10 Vendqëndrime te ndryshme: 
 1. Te Rruga Ura, rruga e Dibrës, ku janë dhe zyrat qëndrore.
 2. Në qendër te rruga e Barrikadave
 3. Te Fresku te rruga Shefqet Kuka
 4. Te Brryli, te Bulevardi Zhan D'ark
 5. Te rruga 5 Maji, përballë qendrës Concord
 6. Te rruga Don Bosko, te kompleksi Fiori di Bosko
 7. Ne Bllok te rruga Ibrahim Rugova
 8. Ne Astir te Kryqëzimi i bulevardit të Kasharit me Unazen e Re, Rruga Teodor Keko 
 9. Te Qendra Tregtare TEG, Lundër, Farkë
 10. Ne Aeroportin, Nënë Tereza, Rinas

Prioritetet tona janë :
 • Me 20 makinat tona e marrim pasagjerin në derë të shtëpisë dhe e sjellim në derë të shtëpisë. 
 • Çmime të përballueshme për të gjithë pasagjerët. 
 • Mbështetje e vazhdueshme për klientin, që ai të ngelet i kënaqur.
 • Transport i pasagjerëve në gjithë botën me një shërbim cilësor 24/7.
 • Transport të pakove dhe porosive të ndryshme.
 • Transport të valutave të ndryshme jo më shumë se 5000 euro brenda dhe jashtë vendit
 • Transport të dokumentave të ndryshme.
 • Transport për ilaçe dhe ushqime
V4146   12D0224
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : ECO TAXI ALBANIA
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Taksi Ne Astir te Kryqëzimi i bulevardit të Kasharit me Unazen e Re, Taksi Rruga Teodor Keko, Taksi te Hotel MONDIALI, Taksi TE RRUGA E KAVAJES, Taksi Tirane Kucove, Taksi Tirane Patos, Taksi Tirane Ura vajgurore, Taksi Tirane Aeroporti Vlore

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 10/03/2023 Ora 12:59:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 4937 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...