Oferta Taksi Ne qender te Rruga e Barikadave Tirane, Merr Taksi Tirana Albania, Taksi Stacioni i trenit, Taksi Tirane Tropoje Taksi Tirane Kukes, Taksi Tirane Kosove, Taksi Tirane Prizren, Taksi Tirane Prishtine, Taksi Tirane Gjakove nga Biznesi ECO TAXI ALBANIA - ECO TAXI ALBANIA
Taksi Ne qender te Rruga e Barikadave Tirane, Merr Taksi Tirana Albania, Taksi Stacioni i trenit, Taksi Tirane Tropoje Taksi Tirane Kukes, Taksi Tirane Kosove, Taksi Tirane Prizren, Taksi Tirane Prishtine, Taksi Tirane Gjakove
WhatsApp Chat!
Mire se vini ne ECO TAXI ALBANIA

☎ +355694333111


[email protected]
Mirësevini!
ECO TAXI ALBANIA
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ECO TAXI ALBANIA

Taksi Ne qender te Rruga e Barikadave Tirane, Merr Taksi Tirana Albania, Taksi Stacioni i trenit, Taksi Tirane Tropoje Taksi Tirane Kukes, Taksi Tirane Kosove, Taksi Tirane Prizren, Taksi Tirane Prishtine, Taksi Tirane Gjakove

Publike para -131 diteve - Me date 12/02/2024 Ora 9:27:00 AM

Taxi Ne qender te Rruga e Barikadave Tirane, Merr Taxi Tirana Albania, Taxi Stacioni i trenit, Taxi Tirane Tropoje Taxi Tirane Kukes, Taxi Tirane Kosove, Taxi Tirane Prizren, Taxi Tirane Prishtine, Taxi Tirane Gjakove
Për shërbim taksi perfekt, të shpejtë, me cilësi, me korektësi dhe komod, na kontaktoni në Whatsapp:

ECO TAXI ALBANIA në qendër të Tiranës me një eksperiencë mbi 15 vite në shërbimin taksi.
 • Ofron shërbimin taksi 24 orë brenda dhe jashtë Shqipërisë që nga viti 2007.
 • Taksi 100% elektrike
 • Më të mirët dhe më i lirët.
Me 10 Vendqëndrime te ndryshme: 
 1. Te Rruga Ura, rruga e Dibrës, ku janë dhe zyrat qëndrore.
 2. Në qendër te rruga e Barrikadave
 3. Te Fresku te rruga Shefqet Kuka
 4. Te Brryli, te Bulevardi Zhan D'ark
 5. Te rruga 5 Maji, përballë qendrës Concord
 6. Te rruga Don Bosko, te kompleksi Fiori di Bosko
 7. Ne Bllok te rruga Ibrahim Rugova
 8. Ne Astir te Kryqëzimi i bulevardit të Kasharit me Unazen e Re, Rruga Teodor Keko 
 9. Te Qendra Tregtare TEG, Lundër, Farkë
 10. Ne Aeroportin, Nënë Tereza, Rinas

Prioritetet tona janë :
 • Me 20 makinat tona e marrim pasagjerin në derë të shtëpisë dhe e sjellim në derë të shtëpisë. 
 • Çmime të përballueshme për të gjithë pasagjerët. 
 • Mbështetje e vazhdueshme për klientin, që ai të ngelet i kënaqur.
 • Transport i pasagjerëve në gjithë botën me një shërbim cilësor 24/7.
 • Transport të pakove dhe porosive të ndryshme.
 • Transport të valutave të ndryshme jo më shumë se 5000 euro brenda dhe jashtë vendit
 • Transport të dokumentave të ndryshme.
 • Transport për ilaçe dhe ushqime
V1929    12D0224
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : ECO TAXI ALBANIA
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Taksi Ne qender te Rruga e Barikadave Tirane, Merr Taksi Tirana Albania, Taksi Stacioni i trenit, Taksi Tirane Tropoje Taksi Tirane Kukes, Taksi Tirane Kosove, Taksi Tirane Prizren, Taksi Tirane Prishtine, Taksi Tirane Gjakove

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 12/02/2024 Ora 9:27:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 2425 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...